Segítség
Mindy - mindig kreatív!
A Mindy.hu egy hatalmas kreatív tudástár, ahol sok-sok kreatív ötletet találhatsz egy helyen, témák szerint rendszerezve, elkészítési útmutatókkal, minden ünnepre és alkalomra! DIY tippek, kreatív ötletek / barkácsolás, kreatív hobbi ( kreatív hobby ) technikák, kézzel készült dolgok, ingyenes minták és nyomtathatók - egyszóval: minden, ami kreatív!  
Miket találhatsz nálunk?
Filléres lakberendezési ötleteket, kreatív dekorációkat / dekorációs ötleteket, bútorfestési tippeket és trükköket, filléres ajándék ötleteket, újrahasznosítási ötleteket mindenféle anyagból , kreatív ötleteket minden ünnepre és alkalomra ( karácsonyi dekorációkat, kézzel készült ajándékokathúsvéti dekorációkat .. ) , vidám színes ötleteket gyerekeknek, DIY esküvői és party dekorációkat, barkácsolási ötleteket, rajzolási és festési tananyagokat, kötött,horgolt,varrott figurákat és ruhákat és még sok-sok mindent! Nézz szét, és gyűjtsd be a kedvenc kreatív ötleteidet! 
Segítség az oldal használatához
A leggyakrabban felmerülő kérdéseket röviden igyekeztünk itt összefoglalni neked. Ha még több információra / segítségre lenne szükséged, látogasd meg a teljes Segítség oldalunkat!
Miért furcsán fordított némelyik külső oldal?
Mivel a Mindy a világ minden tájáról igyekszik begyűjteni a jobbnál jobb kreatív útmutatókat, ezért gyakran találkozhatsz nálunk idegen nyelvű oldalakra mutató linkekkel. Ezekhez a külső weboldalakhoz automatikus (robot) fordítást biztosítunk, amit a Google robot fordítója végez. Sajnos az automatikus robot fordító nem képes a nyelvet emberi szinten használni (és értelmezni), emiatt néha találkozhatsz butaságokkal. Ezért előre is elnézést kérünk!  Ha a rossz fordítás miatt elakadtál, írj nekünk - szívesen segítünk!
Hogyan kereshetek kreatív ötleteket?
●  Ha egy bizonyos kreatív témakörben keresel kreatív ötleteket (pl: karácsonyi ajándék ötletek, amigurumi stb.)  használhatod a kreatív kategória menüpontjainkat  (kis képes ikonok legfelül) a kézműves útmutatók listázáshoz.
●  Ha egy konkrét szóval (vagy szókapcsolattal) összefüggő kreatív ötletet keresel (pl: manóház készítés ) a megtalálásához  használhatod a keresőmezőnket. (Amit szintén az oldalon legfelül találhatsz.) A keresőmező (amint elkezdesz gépelni) automatikusan ajánl majd neked a rendszerünkből egy-két (a keresőszóval megegyező, vagy ahhoz köthető) kreatív ötletet és címkét. Természetesen, ha az ajánlatok közül nem szeretnél választani, a keresőszó begépelése után enter-t nyomva (vagy a nagyítóra kattintva) megkaphatod a keresőszóval kapcsolatos kreatív ötletek teljes listáját is!  ( Amennyiben nem találsz olyasmit amire szükséged lenne, nézz be máskor is, hiszen a kínálatunk folyamatosan bővül!)

Az egyes oldalakon lehetőséged van a kreatív ötleteket (és ötlettalálatokat) különböző feltételek szerint rendezni is a "szűrés/részletes keresés" , illetve a "nézet" gombok segítségével. 
Hogyan nézhetem meg a kreatív ötletek elkészítési útmutatóját?
Az egyes kreatív ötletek fölé víve az egeret egy rövid kedvcsináló leírást olvashatsz a kiválasztott kreatív ötletről, valamint azt is megnézheted hogy az adott kreatív ötletet mennyire nehéz elkészíteni. (A kis fogaskerekek jelzik a kreatív útmutató nehézségi szintjét. Minél több kék fogaskereket látsz a kiválasztott kreatív ötletnél, annál nehezebb.) Ha meg szeretnéd nézni a kreatív ötlet elkészítési útmutatóját  kattints rá. Ekkor egy belső nézetbe juthatsz, ahol további részleteket tudhatsz meg a kreatív ötletről, valamint itt találod majd a leíráshoz vezető (forrás) linket is (automatikus fordító által fordított és eredeti nyelvű verzióban). 
Hogyan menthetném el / gyűjthetném az ötleteket?
Egyszerűen regisztrálj és élvezd ki a kedvencek oldal előnyeit! Regisztráció után bármelyik ötletet elmentheted a kedvenceid közé, sőt akár mappákba is rendezheted őket, hogy még átláthatóbb legyen a gyűjteményed! A nyilvános mappákat akár meg is oszthatod másokkal! Klassz ugye?
Hogyan menthetem az ötleteket kedvencekbe?
Kattints az ötleteken található szívecske gombra, majd kattints a "kedvencekbe rakom" gombra. Ezután lehetőséged van az adott ötletet egy (vagy több) mappába is elmenteni (ha szeretnéd), illetve itt is készíthetsz új mappákat az ötleteidnek. Ha nem mented az ötletet mappába akkor a kedvencek oldalon a "minden kedvenc" menüpontban találhatod majd meg, ha pedig mappába is mentetted akkor minden olyan mappában benne lesz ,amibe betetted.
Hogyan oszthatom meg az ötleteket másokkal ?
Az oldalakon több helyen is találhatsz megosztás gombokat. A felső menüben található megosztás gombokkal a teljes oldalt oszthatod meg, míg az egyes elemek alatt található gombokkal az adott kreatív elemet. A mappáid linkjével pedig egy egész mappányi gyűjteményt!
Hogyan adhatok hozzá (saját) kreatív útmutatókat a Mindy adatbázisához?
A Mindy adatbázisához bárki hozzáadhat kreatív ötleteket az "útmutató beküldése" gombra kattintva, viszont látogatók (nem regisztrált tagok) csak a már rendszerben lévő szerzőkhöz adhatnak hozzá új útmutatókat - ezért (is) érdemes először regisztrálni!
Még több segítség Felhasználási és Adatvédelmi tájékoztató Kapcsolat
Kellemes böngészést és szép kreatív napot kíván:
 A Mindy csapat
Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 
Ezen az oldalon az oldalhoz tartozó design elemek forrását találhatod. Továbbá itt találhatod az oldal tartalmainak felhasználási szabályait is. (Kérlek mielőtt az oldalunkról bármit kitennél a saját honlapodra ezt feltétlenül olvasd el! )

Vihető tartalmak

Szeretnéd népszerűsíteni a Mindy-t, vagy csak egyszerűen szeretnéd kifejezni az örömöd, amiért megjelentettük az alkotásaidat? Használd a szabadon felhasználható bannerjeinket! Az itt felsorolt képeink bármelyikét szabadon kiteheted /megoszthatod a weboldaladon (megkönnyítendő a munkád beillesztőkódot is készítettünk a képek megjelenítéséhez, így neked már csak bemásolni kell azt blogod vagy weboldalad kódjába). Köszönjük hogy segíted a munkánk, csodás érzés, hogy ilyen szuper olvasóink vannak mint TE!
Mindy - mindíg kreatív!
Mindy - mindíg kreatív!
A megosztható képeink tetszőlegesen átméretezhetőek de kérlek a Logót és az oldal elérhetőségeit semmiféleképpen ne vágd le róluk! A képeket csak (valamelyik)oldalunkra mutató linkkel együtt lehet megosztani. Ha más méretekben vagy formátumban szeretnéd a képeket felhasználni, írj nekünk és nagyon szívesen elkészítjük neked!

Oldalunkon megjelenő tartalmak és használatuk

Mindy.hu tiszteli a grafikai anyagok alkotóit és azok szellemi jogait és erre kérjük olvasóinkat is! Ezek a tehetséges és kreatív alkotók időt és energiát nem kímélő fáradozással készítették ezeket a grafikákat ezért arra kérünk, ha bármelyik grafikai anyagunkkal kapcsolatban visszaélést tapasztaltál, feltétlenül jelents nekünk és mi azonnal megtesszük a szükséges lépéseket. Tartalmakat tovább osztani oldalunkról CSAK a forrás oldal megfelelő megjelölésével lehetséges! (Az egyes keratív ötletekre minden esetben a forrás oldal megosztási szabályzata vonatkozik). A Mindy nem ad és nem adhat engedélyt más alkotók szellemi tulajdonainak megosztására a beleegyezésük nélkül. A Mindy.hu grafikai elemei és szöveges tartalmai a Mindy.hu szellemi tulajdonát képezik, ezeket engedély nélkül másolni és saját tartalomként megosztani SZIGORÚAN TILOS.  Oldalunkra mutató linkeket elhelyezni külső webodlalakon csak a forrás oldal megfelelő és teljes szöveges elnevezésével/megjeölésével lehet. Nem engedélyezzük oldalunk linkjének elhelyezését olyan külsö webodlalakon, amik a Mindyre nézve negatív hatással lehetnek.

Grafikai anyagok

A Mindy-n megjelenő kreatív ötletek fotóinak jogai a külső (forrás) oldalak tulajdonosaihoz tartoznak, a Mindy.hu ezeknek a képeket és ötleteknek a jogait s emmilyen formában nem birtokolja. A Mindy minden esetben forrásmegjelöléssel és viszont linkekkel oszt meg tartalmakat és ezt várjuk el olvasóinktól is.
A Mindy-n felhasznált nem saját tulajdonú ikonok forrásai
Általános alap ikonjaink formatervezője a Freepik (Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY)
Speciális ikonjaink formatervezői
Házikó ikon Icons made by Icomoon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Végtelen jel Icons made by Stephen Hutchings from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Fotel ikon Icons made by Bogdan Rosu from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Lámpa ikon Icons made by Madebyoliver from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Szívecskék ikon Icons made by Bogdan Rosu from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Papírrepülő ikon Icons made by Designmodo from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Címke ikon Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Leveles ág ikon Icons made by Dave Gandy from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Hópehely ikon Icons made by Scott de Jonge from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Virág ikon Icons made by Plainicon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Nap ikon Icons made by Yannick from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Levélke ikon Icons made by Vectors Market from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Hópehely 2 ikon Icons made by Stephen Hutchings from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Gyöngysor ikon Icons made by Vectors Market from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Ötlet izzó ikon Icons made by Gregor Cresnar from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Jelvény ikon Icons made by Gregor Cresnar from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Keresés ikon Icons made by SimpleIcon from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
Baba icon Icons made by Those Icons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY
A Mindyn felhasznált fényképes grafikai anyagok forrása
A Mindy-n megjelenő kreatív ötletek fotóinak jogai a külső (forrás) oldalak tulajdonosaihoz tartoznak, a Mindy.hu ezeknek a képeket és ötleteknek a jogait semmilyen formában nem birtokolja. A Mindy minden esetben forrásmegjelöléssel és viszont linkekkel oszt meg tartalmakat és ezt várjuk el olvasóinktól is.

A Mindy kategória képei kivétel nélkül a A Pixabay.com oldalról származnak. https://pixabay.com

A síró baba képét a Freepik készítette: Business vector created by freepik - www.freepik.com

A 404 (oldal nem található) oldalunk grafikáját a Freepik készítette: Background vector created by freepik - www.freepik.com
Támogass minket 1 kávé árával!
Szeretnéd, hogy a Mindy rengeteg új kreatív ötlettel és praktikus funkciókkal bővülhessen a jövőben is? Szeretnéd támogatni, amit csinálunk? Hívj meg minket egy kávéra !  ( Egyetlen valódi kávé árának megfelelő támogatás is HATALMAS segítséget jelent nekünk ! )

Hálásan köszönjük, ha az alábbi online felületek bármelyikét használva meghívsz minket egy virtuális "kávéra" és ezzel támogatod fennmaradásunkat:
X Bezárás