Szűrés / részletes kereső
Segítség
Kire / mire keresnél?
Keresőszó :
?
Ha megadsz keresőszót, a rendszerünk minden olyan kreatív ötletet megkeres majd neked, aminek a nevében vagy címkéi között megtalálható az adott szó. A nagyobb siker érdekében próbálj meg minél egyszerűbb szavakat és szókapcsolatokat használni! 
Tipp : "mézeskalács házikó készítése házilag" helyett próbáld inkább azt, hogy "mézeskalács"  vagy "mézeskalács ház".
Szerző neve :
?
Ha megadod a keresett szerző nevét, a rendszerünk megkeresni neked neked az általa készített / feltöltött összes kreatív ötletet.
Tipp: Ha szerzőre szeretnél keresni, kérlek válassz a felajánlott szerző nevek közül (kötelező választani)
A találatok rendezési elve
Rendezési elv :
?
Itt állíthatod be azt, hogy milyen sorrendben szeretnéd látni a kreatív ötleteket.

- Ha csak inspirálódni, új ötleteket találni szeretnél: válaszd a "véletlenszerű" elrendezést (ez az alapbeállítás)
- Ha az új/friss kreatív ötletekre vagy kíváncsi: használd a "legfrissebbek előre" nézetet
- Ha pedig nosztalgikus kedvedben vagy: használd a "legrégebbiek előre" nézetet
Tipp A véletlenszerű elrendezést használva sok-sok olyan új kreatív ötletet találhatsz, amit esetleg eddig nem vettél észre de érdekelhet.
Leírás típusa:
?
Ezzel azt állíthatod be, hogy milyen formátumú útmutatókat / leírásokat szeretnél látni. Az írásos leírásokhoz elérhető az automatikus (robot) fordítás funkció és akár ki is nyomtathatod őket, a videó útmutatók pedig nagyszerűen szemléltetik az egész alkotási folyamatot..

Tipp ha még csak most ismerkednél egy kreatív technikával, válaszd inkább a videó útmutatókat, ahol az elkészítés minden mozzanatát megfigyelheted!
Nehézség:
?
Itt azt állíthatod be, hogy milyen nehézségi szintű kreatív ötleteket szeretnél látni, így a kezdőtől a haladó szintig egyszerűen megtalálhatod a számodra megfelelő kézműves ötleteket anélkül, hogy sok-sok számodra túl egyszerű vagy túl nehéz kreatív ötleten is át kellene magad rágnod.

Tipp ha kicsi gyerekekkel alkotnál valami szépet : válaszd a legkisebb nehézséget, ha pedig kihívásra vágysz: válaszd a haladó / mesterfokot!
Kategória :
?
Itt választhatod ki, hogy milyen fő  (gyűjtő) kategóriából szeretnél kreatív ötleteket látni. 

Tipp Remekül használható ez a funkció akkor, ha csak egy bizonyos típusú alapanyagod van otthon kéznél és arra keresel vegyesen kreatív ötleteket mindenféle technikával (pl: kreatív ötletek papírból, vagy  kreatív ötletek fonalból)
Al-kategória :
?
Itt választhatod ki, hogy milyen al-kategóriából szeretnél kreatív ötleteket látni az általad előbb kiválasztott fő kategórián belül.

Tipp Remekül használható ez a funkció ha kifejezetten egy technikához vagy témakörhöz tartozó ötleteket keresel (pl: origami vagy karácsonyi dekorációk )
Mindy - mindig kreatív!
A Mindy.hu egy hatalmas kreatív tudástár, ahol sok-sok kreatív ötletet találhatsz egy helyen, témák szerint rendszerezve, elkészítési útmutatókkal, minden ünnepre és alkalomra! DIY tippek, kreatív ötletek / barkácsolás, kreatív hobbi ( kreatív hobby ) technikák, kézzel készült dolgok, ingyenes minták és nyomtathatók - egyszóval: minden, ami kreatív!  
Miket találhatsz nálunk?
Filléres lakberendezési ötleteket, kreatív dekorációkat / dekorációs ötleteket, bútorfestési tippeket és trükköket, filléres ajándék ötleteket, újrahasznosítási ötleteket mindenféle anyagból , kreatív ötleteket minden ünnepre és alkalomra ( karácsonyi dekorációkat, kézzel készült ajándékokathúsvéti dekorációkat .. ) , vidám színes ötleteket gyerekeknek, DIY esküvői és party dekorációkat, barkácsolási ötleteket, rajzolási és festési tananyagokat, kötött,horgolt,varrott figurákat és ruhákat és még sok-sok mindent! Nézz szét, és gyűjtsd be a kedvenc kreatív ötleteidet! 
Segítség az oldal használatához
A leggyakrabban felmerülő kérdéseket röviden igyekeztünk itt összefoglalni neked. Ha még több információra / segítségre lenne szükséged, látogasd meg a teljes Segítség oldalunkat!
Miért furcsán fordított némelyik külső oldal?
Mivel a Mindy a világ minden tájáról igyekszik begyűjteni a jobbnál jobb kreatív útmutatókat, ezért gyakran találkozhatsz nálunk idegen nyelvű oldalakra mutató linkekkel. Ezekhez a külső weboldalakhoz automatikus (robot) fordítást biztosítunk, amit a Google robot fordítója végez. Sajnos az automatikus robot fordító nem képes a nyelvet emberi szinten használni (és értelmezni), emiatt néha találkozhatsz butaságokkal. Ezért előre is elnézést kérünk!  Ha a rossz fordítás miatt elakadtál, írj nekünk - szívesen segítünk!
Hogyan kereshetek kreatív ötleteket?
●  Ha egy bizonyos kreatív témakörben keresel kreatív ötleteket (pl: karácsonyi ajándék ötletek, amigurumi stb.)  használhatod a kreatív kategória menüpontjainkat  (kis képes ikonok legfelül) a kézműves útmutatók listázáshoz.
●  Ha egy konkrét szóval (vagy szókapcsolattal) összefüggő kreatív ötletet keresel (pl: manóház készítés ) a megtalálásához  használhatod a keresőmezőnket. (Amit szintén az oldalon legfelül találhatsz.) A keresőmező (amint elkezdesz gépelni) automatikusan ajánl majd neked a rendszerünkből egy-két (a keresőszóval megegyező, vagy ahhoz köthető) kreatív ötletet és címkét. Természetesen, ha az ajánlatok közül nem szeretnél választani, a keresőszó begépelése után enter-t nyomva (vagy a nagyítóra kattintva) megkaphatod a keresőszóval kapcsolatos kreatív ötletek teljes listáját is!  ( Amennyiben nem találsz olyasmit amire szükséged lenne, nézz be máskor is, hiszen a kínálatunk folyamatosan bővül!)

Az egyes oldalakon lehetőséged van a kreatív ötleteket (és ötlettalálatokat) különböző feltételek szerint rendezni is a "szűrés/részletes keresés" , illetve a "nézet" gombok segítségével. 
Hogyan nézhetem meg a kreatív ötletek elkészítési útmutatóját?
Az egyes kreatív ötletek fölé víve az egeret egy rövid kedvcsináló leírást olvashatsz a kiválasztott kreatív ötletről, valamint azt is megnézheted hogy az adott kreatív ötletet mennyire nehéz elkészíteni. (A kis fogaskerekek jelzik a kreatív útmutató nehézségi szintjét. Minél több kék fogaskereket látsz a kiválasztott kreatív ötletnél, annál nehezebb.) Ha meg szeretnéd nézni a kreatív ötlet elkészítési útmutatóját  kattints rá. Ekkor egy belső nézetbe juthatsz, ahol további részleteket tudhatsz meg a kreatív ötletről, valamint itt találod majd a leíráshoz vezető (forrás) linket is (automatikus fordító által fordított és eredeti nyelvű verzióban). 
Hogyan menthetném el / gyűjthetném az ötleteket?
Egyszerűen regisztrálj és élvezd ki a kedvencek oldal előnyeit! Regisztráció után bármelyik ötletet elmentheted a kedvenceid közé, sőt akár mappákba is rendezheted őket, hogy még átláthatóbb legyen a gyűjteményed! A nyilvános mappákat akár meg is oszthatod másokkal! Klassz ugye?
Hogyan menthetem az ötleteket kedvencekbe?
Kattints az ötleteken található szívecske gombra, majd kattints a "kedvencekbe rakom" gombra. Ezután lehetőséged van az adott ötletet egy (vagy több) mappába is elmenteni (ha szeretnéd), illetve itt is készíthetsz új mappákat az ötleteidnek. Ha nem mented az ötletet mappába akkor a kedvencek oldalon a "minden kedvenc" menüpontban találhatod majd meg, ha pedig mappába is mentetted akkor minden olyan mappában benne lesz ,amibe betetted.
Hogyan oszthatom meg az ötleteket másokkal ?
Az oldalakon több helyen is találhatsz megosztás gombokat. A felső menüben található megosztás gombokkal a teljes oldalt oszthatod meg, míg az egyes elemek alatt található gombokkal az adott kreatív elemet. A mappáid linkjével pedig egy egész mappányi gyűjteményt!
Hogyan adhatok hozzá (saját) kreatív útmutatókat a Mindy adatbázisához?
A Mindy adatbázisához bárki hozzáadhat kreatív ötleteket az "útmutató beküldése" gombra kattintva, viszont látogatók (nem regisztrált tagok) csak a már rendszerben lévő szerzőkhöz adhatnak hozzá új útmutatókat - ezért (is) érdemes először regisztrálni!
Még több segítség Felhasználási és Adatvédelmi tájékoztató Kapcsolat
Kellemes böngészést és szép kreatív napot kíván:
 A Mindy csapat
Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 

Fonallal hímzett papír tányér szív képek - fonalképek

Egy olyan kreatív Valentin napi / Bálint napi ötletet keresel, amit a legapróbb kreatív kezekkel is könnyedén elkészíthettek, akár az óvodában vagy az iskolában is? Próbáljátok ki ezeket a szuper papír tányérokból készült szív alakú fonalképeket! A kisebb gyerekeknek előre kilyukasztgathatod a mintát, a nagyobbak pedig akár maguknak is elkészíthetik az egész képet egy lyukasztó vagy tompa hegyű nagy lyukú tű segítségével. Természetesen ezzel a kreatív technikával nem csak szív alakú fonalképek készülhetnek, hiszen bármilyen más motívummal remekül mutatnak, így minden ünnepre és alakalomra remek dekorációk vagy kézműves ajándékok lehetnek a gyerekektől.
Tetszett ez az ötlet? Oszd meg másokkal is! :)
Hasonló kreatív ötletek, amiket figyelmedbe ajánlunk
Aktuális kreatív ötletek, amik esetleg érdekelhetnek
Kreatív ötletek a gyűjteményünkből, amiket figyelmedbe ajánlunk
Támogass minket 1 kávé árával!
Szeretnéd, hogy a Mindy rengeteg új kreatív ötlettel és praktikus funkciókkal bővülhessen a jövőben is? Szeretnéd támogatni, amit csinálunk? Hívj meg minket egy kávéra !  ( Egyetlen valódi kávé árának megfelelő támogatás is HATALMAS segítséget jelent nekünk ! )

Hálásan köszönjük, ha az alábbi online felületek bármelyikét használva meghívsz minket egy virtuális "kávéra" és ezzel támogatod fennmaradásunkat:
X Bezárás