Nézet: Legfrissebbek előre
Szűrés / részletes kereső
Segítség
Hol szeretnél keresni?
Kire / mire keresnél?
Keresőszó :
?
Ha megadsz keresőszót, a rendszerünk minden olyan kreatív ötletet megkeres majd neked, aminek a nevében vagy címkéi között megtalálható az adott szó. A nagyobb siker érdekében próbálj meg minél egyszerűbb szavakat és szókapcsolatokat használni! 
Tipp : "mézeskalács házikó készítése házilag" helyett próbáld inkább azt, hogy "mézeskalács"  vagy "mézeskalács ház".
Szerző neve :
?
Ha megadod a keresett szerző nevét, a rendszerünk megkeresni neked neked az általa készített / feltöltött összes kreatív ötletet.
Tipp: Ha szerzőre szeretnél keresni, kérlek válassz a felajánlott szerző nevek közül (kötelező választani)
A találatok rendezési elve
Rendezési elv :
?
Itt állíthatod be azt, hogy milyen sorrendben szeretnéd látni a kreatív ötleteket.

- Ha csak inspirálódni, új ötleteket találni szeretnél: válaszd a "véletlenszerű" elrendezést (ez az alapbeállítás)
- Ha az új/friss kreatív ötletekre vagy kíváncsi: használd a "legfrissebbek előre" nézetet
- Ha pedig nosztalgikus kedvedben vagy: használd a "legrégebbiek előre" nézetet
Tipp A véletlenszerű elrendezést használva sok-sok olyan új kreatív ötletet találhatsz, amit esetleg eddig nem vettél észre de érdekelhet.
Leírás típusa:
?
Ezzel azt állíthatod be, hogy milyen formátumú útmutatókat / leírásokat szeretnél látni. Az írásos leírásokhoz elérhető az automatikus (robot) fordítás funkció és akár ki is nyomtathatod őket, a videó útmutatók pedig nagyszerűen szemléltetik az egész alkotási folyamatot..

Tipp ha még csak most ismerkednél egy kreatív technikával, válaszd inkább a videó útmutatókat, ahol az elkészítés minden mozzanatát megfigyelheted!
Nehézség:
?
Itt azt állíthatod be, hogy milyen nehézségi szintű kreatív ötleteket szeretnél látni, így a kezdőtől a haladó szintig egyszerűen megtalálhatod a számodra megfelelő kézműves ötleteket anélkül, hogy sok-sok számodra túl egyszerű vagy túl nehéz kreatív ötleten is át kellene magad rágnod.

Tipp ha kicsi gyerekekkel alkotnál valami szépet : válaszd a legkisebb nehézséget, ha pedig kihívásra vágysz: válaszd a haladó / mesterfokot!
Kategória :
?
Itt választhatod ki, hogy milyen fő  (gyűjtő) kategóriából szeretnél kreatív ötleteket látni. 

Tipp Remekül használható ez a funkció akkor, ha csak egy bizonyos típusú alapanyagod van otthon kéznél és arra keresel vegyesen kreatív ötleteket mindenféle technikával (pl: kreatív ötletek papírból, vagy  kreatív ötletek fonalból)
Al-kategória :
?
Itt választhatod ki, hogy milyen al-kategóriából szeretnél kreatív ötleteket látni az általad előbb kiválasztott fő kategórián belül.

Tipp Remekül használható ez a funkció ha kifejezetten egy technikához vagy témakörhöz tartozó ötleteket keresel (pl: origami vagy karácsonyi dekorációk )
Mindy - mindig kreatív!
A Mindy.hu egy hatalmas kreatív tudástár, ahol sok-sok kreatív ötletet találhatsz egy helyen, témák szerint rendszerezve, elkészítési útmutatókkal, minden ünnepre és alkalomra! DIY tippek, kreatív ötletek / barkácsolás, kreatív hobbi ( kreatív hobby ) technikák, kézzel készült dolgok, ingyenes minták és nyomtathatók - egyszóval: minden, ami kreatív!  
Miket találhatsz nálunk?
Filléres lakberendezési ötleteket, kreatív dekorációkat / dekorációs ötleteket, bútorfestési tippeket és trükköket, filléres ajándék ötleteket, újrahasznosítási ötleteket mindenféle anyagból , kreatív ötleteket minden ünnepre és alkalomra ( karácsonyi dekorációkat, kézzel készült ajándékokathúsvéti dekorációkat .. ) , vidám színes ötleteket gyerekeknek, DIY esküvői és party dekorációkat, barkácsolási ötleteket, rajzolási és festési tananyagokat, kötött,horgolt,varrott figurákat és ruhákat és még sok-sok mindent! Nézz szét, és gyűjtsd be a kedvenc kreatív ötleteidet! 
Segítség az oldal használatához
A leggyakrabban felmerülő kérdéseket röviden igyekeztünk itt összefoglalni neked. Ha még több információra / segítségre lenne szükséged, látogasd meg a teljes Segítség oldalunkat!
Miért furcsán fordított némelyik külső oldal?
Mivel a Mindy a világ minden tájáról igyekszik begyűjteni a jobbnál jobb kreatív útmutatókat, ezért gyakran találkozhatsz nálunk idegen nyelvű oldalakra mutató linkekkel. Ezekhez a külső weboldalakhoz automatikus (robot) fordítást biztosítunk, amit a Google robot fordítója végez. Sajnos az automatikus robot fordító nem képes a nyelvet emberi szinten használni (és értelmezni), emiatt néha találkozhatsz butaságokkal. Ezért előre is elnézést kérünk!  Ha a rossz fordítás miatt elakadtál, írj nekünk - szívesen segítünk!
Hogyan kereshetek kreatív ötleteket?
●  Ha egy bizonyos kreatív témakörben keresel kreatív ötleteket (pl: karácsonyi ajándék ötletek, amigurumi stb.)  használhatod a kreatív kategória menüpontjainkat  (kis képes ikonok legfelül) a kézműves útmutatók listázáshoz.
●  Ha egy konkrét szóval (vagy szókapcsolattal) összefüggő kreatív ötletet keresel (pl: manóház készítés ) a megtalálásához  használhatod a keresőmezőnket. (Amit szintén az oldalon legfelül találhatsz.) A keresőmező (amint elkezdesz gépelni) automatikusan ajánl majd neked a rendszerünkből egy-két (a keresőszóval megegyező, vagy ahhoz köthető) kreatív ötletet és címkét. Természetesen, ha az ajánlatok közül nem szeretnél választani, a keresőszó begépelése után enter-t nyomva (vagy a nagyítóra kattintva) megkaphatod a keresőszóval kapcsolatos kreatív ötletek teljes listáját is!  ( Amennyiben nem találsz olyasmit amire szükséged lenne, nézz be máskor is, hiszen a kínálatunk folyamatosan bővül!)

Az egyes oldalakon lehetőséged van a kreatív ötleteket (és ötlettalálatokat) különböző feltételek szerint rendezni is a "szűrés/részletes keresés" , illetve a "nézet" gombok segítségével. 
Hogyan nézhetem meg a kreatív ötletek elkészítési útmutatóját?
Az egyes kreatív ötletek fölé víve az egeret egy rövid kedvcsináló leírást olvashatsz a kiválasztott kreatív ötletről, valamint azt is megnézheted hogy az adott kreatív ötletet mennyire nehéz elkészíteni. (A kis fogaskerekek jelzik a kreatív útmutató nehézségi szintjét. Minél több kék fogaskereket látsz a kiválasztott kreatív ötletnél, annál nehezebb.) Ha meg szeretnéd nézni a kreatív ötlet elkészítési útmutatóját  kattints rá. Ekkor egy belső nézetbe juthatsz, ahol további részleteket tudhatsz meg a kreatív ötletről, valamint itt találod majd a leíráshoz vezető (forrás) linket is (automatikus fordító által fordított és eredeti nyelvű verzióban). 
Hogyan menthetném el / gyűjthetném az ötleteket?
Egyszerűen regisztrálj és élvezd ki a kedvencek oldal előnyeit! Regisztráció után bármelyik ötletet elmentheted a kedvenceid közé, sőt akár mappákba is rendezheted őket, hogy még átláthatóbb legyen a gyűjteményed! A nyilvános mappákat akár meg is oszthatod másokkal! Klassz ugye?
Hogyan menthetem az ötleteket kedvencekbe?
Kattints az ötleteken található szívecske gombra, majd kattints a "kedvencekbe rakom" gombra. Ezután lehetőséged van az adott ötletet egy (vagy több) mappába is elmenteni (ha szeretnéd), illetve itt is készíthetsz új mappákat az ötleteidnek. Ha nem mented az ötletet mappába akkor a kedvencek oldalon a "minden kedvenc" menüpontban találhatod majd meg, ha pedig mappába is mentetted akkor minden olyan mappában benne lesz ,amibe betetted.
Hogyan oszthatom meg az ötleteket másokkal ?
Az oldalakon több helyen is találhatsz megosztás gombokat. A felső menüben található megosztás gombokkal a teljes oldalt oszthatod meg, míg az egyes elemek alatt található gombokkal az adott kreatív elemet. A mappáid linkjével pedig egy egész mappányi gyűjteményt!
Hogyan adhatok hozzá (saját) kreatív útmutatókat a Mindy adatbázisához?
A Mindy adatbázisához bárki hozzáadhat kreatív ötleteket az "útmutató beküldése" gombra kattintva, viszont látogatók (nem regisztrált tagok) csak a már rendszerben lévő szerzőkhöz adhatnak hozzá új útmutatókat - ezért (is) érdemes először regisztrálni!
Még több segítség Felhasználási és Adatvédelmi tájékoztató Kapcsolat
Kellemes böngészést és szép kreatív napot kíván:
 A Mindy csapat
Ajjaj! :( Úgy tűnik, hogy egy olyan régi böngészővel nézed az oldalt, ami nem támogatja a Mindy bizonyos funkcióit (pl.: kedvencekbe rakás, belépés ... ) Kérlek a jobb böngészési élmény és biztonságod érdekében frissítsd a böngésződet, vagy telepíts fel egy újabb és biztonságosabb verziót:
 Chrome  Firefox  Safari  Internet Explorer  Edge 
Szerző
Sustain My Craft Habit
útmutatói
Ezeket a kreatív útmutatókat Sustain My Craft Habit készítette / tette közzé. Ha tetszettek, ne felejtsd el meglátogatni Sustain My Craft Habit weboldalát sem, ahol még több hasonlóan szuper kreatív útmutatót találhatsz:
Festett falevelek - egyszerű kreatív ötlet őszre
Ezek a gyönyörűséges festett őszi falevelek nem csak természetes díszei lehetnek otthonodnak ( bármilyen évszakban ) , hanem elkészíteni is rendkívül egyszerű őket, ráadásul a festés relaxációs hatása révén a lelked is megnyugtathatja egy stresszes nap után. ( A falevelek begyűjtése pedig külön felér egy szuper őszi programmal! ) Bármilyen méretű, színű és alakú préselve szárított falevélre festhetsz motívumokat és a legszebbeket akár be is keretezheted, így örökké veled maradhatnak. A pöttyöző ( vagy más néven "pontozós" ) festés olyan egyszerű, hogy akár a gyerekekkel együtt is alkothattok közösen. Szuper ugye? Falevél gyűjtésre fel!
. . .
Makk füzér - egyszerű kreatív őszi dekoráció fillérekből
A legszuperebb alapanyagokat mindig a természet adja! Ez a gyönyörű és stílusos, festett makkokból készült füzér rendkívül egyszerűen elkészíthető, a végeredmény pedig nagyszerűen fel tudja dobni még a legegyszerűbb tereket is, ráadásul szinte semmibe nem kerül elkészíteni! A makkok dekorálására színes akrilfesték helyett használhatsz bármilyen egyszerű arany színű festéket, csillámport vagy akár havas makkok készítéséhez lisztet / darát is. Kombinálhatod a színes makk füzéredet más termésekkel, szárított narancs szeletekkel, fahéj rudakkal, vagy karácsonyfa ágakkal is ( a finom illatért ) .
. . .
Napraforgó kavicsok - kavicsfestés egyszerűen (kavicsfestés ötlet)
Csempéssz egy kis romantikus nyári hangulatot és színt otthonodba ezekkel a szépséges, festett napraforgó virágokkal díszített kavics nehezékekkel! A festett napraforgókkal díszített kövek és kavicsok tökéletesek lehetnek a nyári / őszi dekorációd részeként, vagy akár ajándékba is adhatod őket bármilyen jeles alkalomra, hiszen olyan szépek! A virágos kő nehezékek elkészítse rendkívül egyszerű: csak egy kevés akril festékre , szép lapos kavicsokra és ( a tartósság érdekében ) egy kevés lakkra lesz hozzá szükséged. Kreatív ötlet ugye? Festésre fel!
. . .
Filc madárka könyvjelzők - kreatív ötlet filcből gyerekeknek
Ezek a szépséges, madárkás filc könyvjelzők rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek ( akár a legapróbb kreatív kezek által is ) , egy kis színes filc , egy gemkapocs és némi ragasztó segítségével. Kreatív ötlet ugye? A könyvjelzőket egyszerűen ráilleszthetitek az utoljára olvasott lap sarkára, így mindig fogátok tudni, hol tartottatok éppen! A filc madárkák sablonjának letöltéséhez nálunk az "eredeti nyelvén" gombra, a külső oldalon pedig az összetelőlistában szereplő "Free Printable Bird template" linkre kattints majd. Természetesen nem muszáj sablon alapján készülnie a madárkáknak, bármilyen fantázia madarat is alkothattok, a végeredmény ugyanolyan csodás lesz!
. . .
Kavics szívecske - kavicsfestés egyszerűen ( Valentin napi ajándék / dekoráció )
Gyűjts egy pár lapos kavicsot és készíts belőlük ilyen csodaszép, dekoratív szívecskés kavics díszeket / abrosznehezékeket ! Ezek a kövekből készült szívecskés díszek remekül használhatóak esküvői abrosznehezékként, kedves hűtőmágnesként, vagy akár egy jópofa Valentin napi társasjátékot is kitalálhatsz hozzájuk! A kő szívecskék festési technikája rendkívül egyszerű, ezért akár kezdő festőként is bátran belevághatsz az elkészítésükbe! Kreatív ötlet ugye? Használhatjátok a kavics szívecskéket Valentin napi dekorációk helyett egyszerű kerti dekorációként is, vagy egy pár kedves üzenet kíséretében "el is hagyhattok" közülük párat az ország területén belül ( vagy kívül ) , így okozva kellemes napot azoknak, akik majd megtalálják!
. . .
Kavics eper abrosznehezék -kavicsfestés egyszerűen ( kavicsfestés ötlet )
Gyűjtsetek egy pár szép kavicsot a gyerekekkel és készítsetek belőlük ilyen aranyos ( akár kerti dekorációként is használható ) epres kavics díszeket / abrosznehezékeket ! Ezek a kövekből készült epres díszek vagy ( mágnessel kiegészített ) hűtőmágnesek ahhoz is remekül használhatóak , hogy megtanuljatok akrilfestékkel festeni, hiszen olyan egyszerűek! Kreatív ötlet ugye? Használhatjátok a kavics epreket a tavaszi dekorációtok részeként , remekül mutatnak a kertben kerti dekorációként, vagy akár kedves társasjátékokat is kitalálhattok hozzájuk!
. . .
Befőttesüveg tök - őszi dekoráció befőttesüvegből (kreatív újrahasznosítás)
Ha van egy pár kallódó ( befőttes ) üveged és egy pár szem parafadugód , idén ősszel készíts belőlük ilyen jópofa és egyedi tököket! Sustain My Craft Habit honlapján szokás szerint megtalálhatod majd a tökös befőttesüveg tárolók részletes elkészítési útmutatóját is, így igazán gyerekjáték lesz elkészítened! Ez a jópofa tök minta bármilyen méretű és kialakítású üvegen remekül mutat , amit aztán tetszés szerint megtölthetsz ( általad készített ) édességekkel és egészséges finomságokkal ( ha dekoráció helyett pl: ajándékként adod ). A tökös befőttesüvegeket természetesen tetszés szerint tovább is dekorálhatod:rajzolhatsz rájuk pl. különböző arcokat is, így remek Halloween dekoráció is készülhet ezzel a technikával!
. . .
Egyszerű végtelenített körsál - varrási útmutató (varrás kezdőknek)
A végtelenített körsál nem csak egy szuper praktikus, egyedi és kényelmes átmeneti ( tavaszi/ősi ) kiegészítő lehet a ruhatáradban, hanem akár varrni is megtanulhatsz ezzel a szuper egyszerű szabásmintával , hiszen ennél egyszerűbb varrnivalóról álmodni sem lehetne! Az alap szabásminta egy egyszerű , hosszú ( sálszerű ) téglalap, amit be kell majd szegned, a két szélső végét összevarrnod, és máris kész a pihe-puha, divatos és egyedi végtelenített körsál ! Szuper ugye? A v égtelenített körsálakat ajándékba is készítheted, vagy akár egy egész arzenált is készíthetsz belőlük ( minden szettedhez más-más színt ). Varrásra fel!
. . .
Uszadékfa tükör - tükör dekorálás faágakkal
Mindig a természet nyújtja a legtökéletesebb kreatív alapanyagokat! Ráadásul bankot sem kell robbantanunk, hogy hozzájuthassunk: bőven elég ha teszünk egy kellemes sétát egy folyóparton vagy éppen a közeli erdőben! Természetjárás közben gyűjtsünk össze egy pár szép, fakult faágat vagy uszadékfa darabot és készítsünk belőle ilyen gyönyörűséges tükröket ! Kreatív ötlet ugye? Arra figyelj, hogy a begyűjtött faágakat ne vidd be közvetlenül a lakásba ( lehetnek benne farontó bogarak, amik más fa bútorokba is beleköltözhetnek ) , először mindig rovarmentesítsd őket valamilyen módszerrel. ( Nagyszerű ötlet a faágak rovarmentesítésére, ha egy zsákban a fagyasztóba teszed őket pár napra )
. . .
Szívecskés kábel rendszerező bőr maradékból egyszerűen
Van egy régi szakadt bőr táskád vagy egy kisebb darabka maradék ( mű ) bőröd , amit szereznél kreatívan felhasználni? Készíts belőle ilyen szuper praktikus, szívecskés kábel rendszerezőket! Kreatív ötlet ugye? A kábelek sokszor okoznak fejfájást, ha összegubancolódnak vagy egyszerűen csak rendetlenül lógnak. Ezzel a jópofa kábel rendszerező ötlettel viszont egyszerre dekorálhatod és rendszerezheted a kábelrengeteged! A használata is rendkívül praktikus, hiszen ha más hosszra van szükséged egyszerűen ki tudod patentozni és állítani. A bőr alapanyagnak köszönhetően rendkívül strapabíró is, így akár a fülhallgatód tárolásához is remek választás lehet!
. . .
Uszadékfa óra  - kreatív óra fából egyszerűen (barkácsolás)
A természet mindig tökéletes alapanyagokat nyújt a kreatív alkotáshoz ! Például egy darab uszadékfából ( vagy bármilyen más régi, kallódó fadarabból ) is készíthetsz ilyen csodaszép, természetes hatású órát ! Kreatív ötlet ugye? Természetesen finoman jelölheted is az órák helyeit ( pl:arany színű alkoholos filc pöttyökkel vagy kicsi réz szegekkel ) így egy pontosan használható órát kaphatsz, de enélkül, önmagában ( díszként ) is csodálatos! Barkácsolásra fel!
. . .
Mini jégkrém pálcika napozóágy - kreatív nyári dekoráció
Egy olyan kreatív nyári dekorációs ötletet keresel, amit egyszerűen elkészíthetnél egy pár jégkrém pálcikából ( fa spatulából )? Ezeket a kedves mini nyári napozószékeket neked találták ki!A mini napozóágyak / napozószékek elkészítése rendkívül egyszerű :csak egy pár fa spatula ,és egy kevés akril festék fog kelleni hozzá. Kreatív ötlet ugye? Az elkészült miniatűr napozóágyakat / napozószékeket állítsd egy kis tálka homokra, tegyél mellé más apróbb nyári hangulatú díszeket és máris kész a csodás, egyedi nyári dekoráció ! ( Ha a videót is meg szeretnéd nézni majd a külső honlapon , itt az EREDETI NYELVÉN gombot válaszd kérlek! )
. . .
Parafadugó szőnyeg (fürdőszoba szőnyeg parafadugóból) - kreatív újrahasznosítás
Ha szeretnél egy fillérekből, egyszerűen elkészíthető stílusos ( és praktikus ) fürdőszoba dekorációt készíteni ,akkor próbáld ki ezt a kreatív ötletet: a parafa dugó szőnyeget ! Szuper ugye? A parafa dugó szőnyeg elkészítésével nem csak egy praktikus fürdőszoba kiegészítőt készíthetsz percek alatt, de egy pár kallódó parafadugót is újrahasznosíthatsz ,ami szintén szuper dolog! Készíthetsz kisebb és nagyobb szőnyegeket is attól függően, hogy mennyi dugód van kéznél. ( Akár egészen kicsi: tányéralátét méretben is remekül mutat ez a parafadugó szőnyeg ! )
. . .
Horgolt hód felvarrható  folt - ingyenes horgolásminta
Egy olyan kedves, ingyenes felvarrható folt horgolásmintát keresel, amit maradék fonalból is egyszerűen és gyorsan meghorgolhatsz? Próbáld ki ezt az aranyos hódot! ! Kreatív ötlet ugye? Ezt a villámgyorsan meghorgolható, hódos felvarrható foltot akár teljesen kezdő horgolóként is készítheted, hiszen olyan egyszerű. A horgolt hódokat természetesen nem csak ruha foltként használhatod: remek kitűzők, aranyos gyerekszoba dekorációk ( füzérek, díszpárnák ) készülhetnek belőlük, és más kreatív ötletek dekorációjaként is csodásan mutatnak!
. . .
Kerek horgolt párna - ingyenes horgolásminta
Ennek a nagyszerű honlapnak és a hozzá tartozó ingyenes horgolásmintának köszönhetően, egy finom puha vastagabb fonalból te is könnyedén elkészítheted ezt a csodás, horgolt, kör alakú díszpárnát . ( Vagy nagyobb méretben készítve, keményre tömve: ottománt ) A kerek párna meghorgolásához alap szintű horgolási tudás szükséges ugyan, de egyáltalán nem nehéz elkészíteni! Minél vastagabb fonalból készíted annál nagyobb lesz a párna ,de picike dekorációkat is készíthetsz akár a minta alapján vékonyabb fonalból ( pl.: tűpárnát ) .
. . .
Farmer takaró házilag - farmer nadrág újrahasznosítás
Van egy pár kinőtt /szakadt/hordhatatlan farmer nadrágod ? Szeretsz varrni és újrahasznosítani ? Ha a válaszod igen, akkor ezt a szuper, kreatív ötletet a farmer nadrágok száraiból készült ( strand ) takarót neked találták ki! A farmer nadrágokból varrt pokrócot használhatod a gyerekek szobájában ágytakaróként / játszószőnyegként, vagy bútorok letakarására is tökéletes választás lehet! Ráadásul rendkívül strapabíró és mosógépben mosható is, így rendkívül praktikus lehet nagy igénybevételnek kitett helyeken is! Természetesen ezt az egyszerű, négyzetekből álló patchwork szabásmintát más olyan helyekre is alkalmazhatod, ahol egy erősebb strapabíró anyag mindig jól jön: pl: lábtörlőkhöz vagy éppen kutya párnákhoz/fekhelyekhez!
. . .
Tároló kosarak papír zsebkendő dobozokból - kreatív újrahasznosítás
Szeretsz varrni ? Különleges, egyedi és olcsó megoldásokra vágysz a tárolás terén? Van egy pár kiürült ( papír zsebkendős ) dobozod, amit szeretnél kreatívan újrahasznosítani ? Próbáld ki ezeket a stílusos, fonott kosarakra hasonlító újra-hasznos tárolódobozkákat! Ezzel az egyszerű, doboz bevonó megoldással bármilyen kisebb vagy nagyobb méretű ( karton ) dobozból készíthetsz az otthonodhoz illő tárolókat. Szuper ugye?
. . .
Kék kavics madárka hűtőmágnes - kőfestés gyerekeknek
Ezek a kedves festett madár mintájú hűtőmágnesek ( vagy asztali nehezékek / kerti díszek ) egy-egy szép folyami kavicsból egy kevés akril festék segítségével pillanatok alatt elkészíthetőek, és remek díszei lehetnek az otthonodnak ( tavasszal )! Akár ajándékként is adhatod őket, bármilyen ünnepre vagy alkalomra ! Természetesen ezeket a kavicsokból készült madárkás hűtőmágneseket más kreatív alkotások díszítéséhez vagy akár kerti dekorációként is nagyszerűen felhasználhatod! A kavicsból készült madár hűtőmágnes iskolai kézműves vásárokra is tökéletes választás lehet, hiszen akár a kisebb gyerekek is egyszerűen elkészíthetik!
. . .
Erdei kavics állatok - maci, róka, bagoly (kőfestés gyerekeknek)
Gyűjtsetek egy pár szép kavicsot a gyerekekkel és készítsetek belőlük ilyen aranyos ( akár kerti dekorációként is használható ) erdei állatos kavics díszeket! Ezekkel a kövekből készült díszekkel vagy ( mágnessel kiegészített ) hűtőmágnesekkel nem csak a kicsik kreativitását fejlesztheted játékos formában, hanem remek mesélő kő játékot is készíthetsz! ( A különböző állatokkal díszített köveket tedd egy pamut zsákba, húzzatok belőle, és mindig szőjétek a mese szálát az aktuálisan kihúzott minta szerint! ) Kreatív ötlet ugye? Használhatjátok a kavics állatokat az őszi dekoráció részeként is, de bárhol máshol is remekül mutatnak!
. . .
Reklám
Toboz rózsák ( virágok tobozból ) - egyszerű tavaszi dekoráció
Ha a karácsonyi dekorációból megmaradt egy pár nagyobb toboz ,és szeretnéd őket kreatívan felhasználni vidám tavaszi dekoráció képében, akkor ezeket a gyönyörű, színes, tobozból készült virágokat ( tobozrózsákat ) neked találták ki! A tobozrózsák elkészítése rendkívül egyszerű: fesd le a tobozokat ( fújós festékkel ) mindenféle vidám ( élénk ) színre, ragaszd hozzá egy zöldre festett hurkapálcikához, vagy virágkötő dróthoz és kész is! A tobozvirágok gyönyörűen mutatnak egy fehér porcelán vázában a tavaszi dekoráció részeként, de koszorú vagy más ünnepi / alkalmi csokrok készítéshez is felhasználhatod akár ezt a kreatív ötletet .
. . .
Parafadugó csillag - egyszerű karácsonyi dekoráció
Ha szeretnél egy fillérekből, egyszerűen elkészíthető stílusos karácsonyi dekorációt készíteni, akkor próbáld ki ezt a kreatív ötletet: a parafa dugó csillagot! Szép ugye? A parafa dugó csillagokkal nem csak egy  szépséges és filléres karácsonyi dekorációt készíthetsz percek alatt, de egy pár kallódó parafadugót is újrahasznosíthatsz, ami szintén egy szuper dolog! Készíthetsz kisebb és nagyobb csillagokat, attól függően, hogy mennyi dugód van kéznél. A parafa dugó csillagokat lefestheted vintage fehér színűre,vagy hagyhatod natúran is , ez a csodás karácsonyi dekoráció miden formában remekül mutat!
. . .
- - - Nincs több megjeleníthető ötlet - - -
Támogass minket 1 kávé árával!
Szeretnéd, hogy a Mindy rengeteg új kreatív ötlettel és praktikus funkciókkal bővülhessen a jövőben is? Szeretnéd támogatni, amit csinálunk? Hívj meg minket egy kávéra !  ( Egyetlen valódi kávé árának megfelelő támogatás is HATALMAS segítséget jelent nekünk ! )

Hálásan köszönjük, ha az alábbi online felületek bármelyikét használva meghívsz minket egy virtuális "kávéra" és ezzel támogatod fennmaradásunkat:
X Bezárás